G-klass hääletati parimaks klassikaliste neljarattaveoliste maasturite kategoorias. See kinnitab veelkord, et Mercedes-Benzi G-klassi mudelistrateegia on õigel teel — on kerekuju püsinud muutumatuna alates aastast 1979. Samal ajal on aga pidev areng hoidnud G-klassi tehniliselt esirinnas, teatab Silberauto.

G-klass on pidevalt tõestanud oma populaarsust. Nii on ajakirja Auto, Motor und Sport lugejad valinud G-klassi 13 korda maailma parimaks maasturiks.

Pärast Paris-Dakari ralli võitu 1983. aastal valisid Austraalia ajakirja Bushdriver lugejad G-klassi aasta parimaks 4x4 maasturiks. 1995. aastal valisid ajakirja Boote lugejad G-klassi parimaks pukseerimissõidukiks. Ajakiri Motor Klassik nimetas 2003. aastal G-klassi Tuleviku klassikaks.

Pärast 26 tootmises olnud aastat valmistab Mercedes G-klassi eksklusiivse spetsiaalseeria Grand Edition. Seeriasse kuuluvad 296-hobujõuline G500 ja 250-hobujõuline G400.

Kõik Grand Edition versioonid on saadaval spetsiaalse värviga Allanite grey magno. Grand Edition tootmine algab selle aasta märtsis.