Ajakiri What Car? andis uuele S-klassile viis tärni ehk maksimumpunktid ja tiitli 2006. aasta Parim luksusauto — 2006’s Best Luxury Car, teatab Silberauto.

“Kui Mercedes-Benz toob turule uue S-klassi, siis ülejäänud maailm ahmib hämmastusest õhku,” ütles ajakirja What Car? toimetaja David Motton.

Mottoni sõnul on S-klass täiuslik näide sellest, kuidas masinad muudavad meie elu lihtsamaks ja väga palju mugavamaks. “See on tõeline luksus,” ütles Motton.

Londonis toimunud tseremoonial võttis parima luksusauto karika vastu DaimlerChrysleri asepresident Hans-Dieter Multhaupt. Ta ütles, et kogu arendusprotsessi jooksul olid DaimlerChrysleri insenerid kindlad, et uusim S-klass on eelmiste põlvkondade vääriline järglane.

“S-klass on alati tutvustanud uusi tehnoloogiaid ja luksuslikkuse tasemeid. Koos uue turvavarustusega — öövaate abisüsteem, piduriassistent brake assist plus ja distantsihoidja funktsiooniga kiirusehoidik distronic plus — oleme astunud märkimisväärse sammu edasi,” ütles Multhaupt.