Koeru perekodu 12 last said tänu Eesti Mazdaklubile jalatsikauplusest uued saapad, teatab pressiteade. Et jalad ei ole inimestel ühe vitsa järgi loodud, sõidutati lapsed klubiliste autodega Paidesse kingapoodi omale meelepäraseid jalavarje valima. Lisaks said lapsed omale sussid, kindad, lauamängud ning päevajagu elevust koos õhtuse ilutulestikuga. Päevale piduliku punkti panemiseks valmistasid autoklubilised lastele vägeva jõuluõhtusöögi. Nii saigi esialgu vaid „jalatsiprojektina” mõeldud ettevõtmisest suurem sündmus.

“Tänu rohketele suurtoetajatele säilis arvestatav osa klubiliste annetustest, mida saame edukalt kasutada edasistel heategevusüritustel.”, rõõmustas ürituse peakorraldaja Janek Koldekivi.

Koeru lastekodu valiti Koldekivi sõnul seetõttu, et nimetatud lastekodu polnud varem ükski autoklubi toetanud. Raha heategevuse jaoks koguti klubiliste annetustest ning kokku tuli summa ligi 13 000 krooni. Tegemist oli Eesti Mazdaklubi esimese taolise heategevusüritusega, mis aga kindlasti ei jää viimaseks.