Teame ju kõik, et foorist foorini rallitamine ei garanteeri tingimata kiiremat kohalejõudmist. Tihti jõuavad vaikselt rullivad Nissani-mehed sulle ikka paratamatult järele. Audi teatas nüüd, et ta on oma kodulinnas Ingolstadtis juba kaks aastat katsetehnikaga varustatud autopaariga ringi vuranud, et töötada välja revolutsiooniline lahendus linnaliikluse närvilisuse ja energiasäästmatuse kaotamiseks.

Travolutsiooni-nimelise süsteemi katsetamiseks investeeriti projekti seni kokku 1,2 miljonit eurot ja kruviti saatja 46 foorile. Need edastasid info järgmise rohelise laine kohta nimetatud kahele Audile. Autode MMI kommunikatsioonisüsteem kuvas juhile kiiruse, mida valides jõuaksid sõidukid järgmisele ristmikule täpselt parajasti rohelise laine harjal.

Kuna piloot-travolutsiooni saatis edu, rakendatakse testimisse veel 20 autot ja 50 foori. Lisaks lülitatakse infovoogu teave linnaliikluses toimunud muutuste kohta ning kui ka kõik see tööle hakkab, pole varsti linnas enam autojuhil endal küll midagi teha.