Mosley saatis kirja kõikidele praegustele ja võimalikele tulevastele autotootjatele sarjas, kus käis välja reeglimuudatused, mis hakkaksid kehtima 2006. aastast.

„Meil oleva informatsiooni põhjal on autoralli maailmameistrivõistluste säilitamiseks ainuke võimalik variant väljapakutud reeglimuudatused vastu võtta,” kommenteeris Mosley reeglimuudatusi, mis tähendaksid S2000 autode kasutusele võtmist.

Reeglimuudatuste jõustumisel võetakse kasutusele 2-liitrised vabalt hingavad mootorid, keelustatakse keerukas elektroonika ning ülekandesüsteemid. Ühtlasi hakataks mitmeid detaile valmistatama ühe tootja juures.

„Praegu on praktiliselt kindel, et üks autotootja lahkub,” lausus FIA ametnik ajakirjale Autosport. „Kui see juhtub, siis kaotame ka ühe Prantsusmaa autotootja. Kui ka see teoks saab, siis lahkub ilmselt ka teine Prantsusmaa meeskond, kuna viimane ei soovi ainult Subaruga konkureerida. Paratamatult peaks sel juhul ka Subaru lõpetama, mis tähendakski autoralli maailmameistrivõistluste lõppu.”

„S2000 autode vastu on suur huvi,” lisas allikas. „Nad maksaksid vaid ühe neljandiku WRC autode hinnast. Paraku ei ole ka alternatiive peale ühe, milleks oleks autoralli maailmameistrivõistluste lõpp.”