Can Can (Kankaan)
: Sõitja eemaldab ühe jala jalatoelt ja toob selle jala üle sadula, mille tulemusena paiknevad mõlemad jalad mootorratta ühel küljel. Sõitjad võivad maanduda Can Can´i asendis, et teenida lisa stiilipunkte. Can Can´i üks variatsioone: ilma jalgade toetuseta Can Can: teine jalg tuleb jalatoelt maha ning mõlemad jalad viiakse rattast eemale.

Cliffhanger (Kaljuronija): Sõitja seisab õhus olles sirgelt püsti, puudutades ainult varvastega lenkstangi alumist poolt. Sõitja käed on tõstetud üles pea kohale, matkides Ameerika mägedel sõitmise asendit.

Coffin and Lazy Boy (Kirst ja Laisk Poiss): Coffin´i (Kirst) sooritamiseks viiakse jalad välja sirutatult ratta ette, kuid lenkstangi alla ning toetutakse taha seljale nii kaugele kui võimalik. Lazy Boy (Laisk Poiss) on sarnane trikk, kuid siin laseb sõitja lenkstangi lahti ja viib käed väljasirutatult tagasi üle pea. Mida kaugemale sõitja käsi ja jalgu sirutab, seda rohkem punkte ta teenib.

Dead Body (Surnukeha): Sarnane bar hop´ile (üle lenksu hüppamine). Sõitja viib kogu oma keha üle ratta esiosa, hoides samal ajal lenksust kinni ja säilitades kogu oma keha ratta suhtes horisontaalses asendis.

Double Grab (Topelthaare): See trikk on üks Superman Seat Grab´i (Supermani Sadulahaare) variatsioonidest. Sooritatakse mõlema käega mootorratta tagaosast kinni haarates, keha ratta tagaosast eemale sirutades.

Fender Grab (Porilaua Haare): Triki sooritamiseks kummardub sõitja ette üle lenkstangi ning haarab porilauast mõlema käega kinni. Sõitja saab maksimumpunktid, kui ta asetab oma kiivri vastu porilauda ja ratas on suunatud sirgelt üles ja alla. Üks selle triki variatsioonidest sisaldab tagumisest porilauast kinni haaramist.

Hart Attack (Südamerabandus): Üks Superman´i variatsioone. Triki sooritamiseks sirutatakse mõlemad jalad sirgelt üles. Trikki peetakse üheks raskematest.

Indian Air (India Õhk): Antud trikk on üks variatsioon, mille võib lisada mitmele jalgadega sooritatavale trikile. Indian Air tähendab seda, et sõitja sirutab oma jalad mingi triki sooritamise ajal välja ning ristab neid, matkides kääre.

Kiss of Death (Surmasuudlus): Õhus olles üritab sõitja ratast võimalikut vertikaalsesse asendisse viia, sarnaselt Fender Grab´ile (Porilaua Haare). Seejärel viib sõitja jalad hooga üles pea kohale nagu Hart Attack´i (Südamerabandus) puhul, mõlemad käed lenkstangil. Siis tõukab sõitja esiotsa alla ja toob jalad tagasi alla jalatugedele.

Ladder (Redel): See trikk on nagu ühe käega sooritatud Superman Seat Grab (Supermani Sadulahaare), mis läheb üle Switch Hand to a Nothing´ile (Siruta Käsi Mitte Millegi Jaoks) ning tagasi rattale.

Nac Nac: Äratõukel tõmbab sõitja oma ratta risti ning viib oma eespool asuva jala eemale. Seejärel viib ta oma jala tagasi ratta tagant teisele poole. Tagasi vaatamine suurendab triki sooritamise raskusastet.

No Footer (Jalgadeta): Mõlemad jalad võetakse jalatugedelt maandumisel ära. Vaata ette, et oma “perejuveele” ei vigasta.

Nothing (Mittemidagi): Nii käed kui jalad eemaldatakse maandumisel tugedelt.

Rock Solid (Kaljukindel) : Triki jaoks sooritatakse Superman Seatgrab (Superman´i Sadulahaare), kuid käed on rattast lahti. Esmalt soorita Superman Seatgrab, seejärel, olles Superman´i Haardes täielikult välja sirutatud, lase sadulast lahti ja siruta mõlemad käed küljele, rattast eemale. Sel ajal ei puuduta sõitja kehaosad enam ratast. Nii ratas kui ka sõitja lendavad iseseisvalt õhus. Siis haara sadulast uuesti kinni ja hüppa taas ratta selga.

Rodeo Air (Rodeo Õhk): Sooritatakse Heel Clicker (kannalöök), üks käsi vaba, teine hoiab risttala.

Stale Fish (saran wrap) (Halvaks Läinud Kala (saran wrap): Sooritamiseks pistetakse jalg käte vahelt läbi ning tuuakse teine jalg ette välja käte eest ja kõrvalt. Mõnikord lisab sõitja elemendi sooritusraskuse suurendamise nimel Heel Clicker´i. Stale Fish Fender Grab´i (Halvaks Läinud Kala Porilaua Haare) sooritamiseks pööra ratast ja haaratakse ühe käega tagumise porilaua tagumisest küljest.

Sterilizer (Steriliseerija): Sõitja sooritab bar hop´i (üle lenksu hüppamine) ning jätab oma jalad välja sirutatuina lenkstangi kohale. Maandumine sooritatakse nii, et jalad on lenkstangi kohale välja sirutatud. Kui sõitja maandub, istub ta nii lenksil kui ka bensiinipaagil.

Suicide Can (Suitsiidipurk): Sooritamiseks tõstab sõitja ühe jala jalatoelt ja tõstab jala üles ning üle sadula, nii et mõlemad jalad asuvad ühel pool ratast. Siis tõstetakse teine jalg jalatoelt ning sirutatakse mõlemad jalad ühele poole mootorrattast eemale. Seejärel eemaldatakse mõlemad käed lenkstangilt. Soorituse nimi on No Handed, No Footed Can Can (Ilma Käte-Jalgadeta Kankaan).

Superman: Sooritamiseks laseb sõitja mõlemad jalad lahti ning sirutab need sirgelt taha. Mida kaugemale rattast, seda parem tulemus.

Superman Seat Grab (Supermani Sadulahaare): Jättes käed käetugedele, sirutab sõitja jalad tagasi — rattaga paralleelselt, mille tulemusena näeb sõitja välja nagu lendav Superman. Seejärel laseb sõitja ühe käe lahti ning haarab sadulast, et suurendada sirutamisulatust. Superman Seat Grab´i Indian Leg Whip´iga (Supermani Sadulahaare Indiaanlase Jalalöögiga) sooritades lisatakse trikile juurde tugev käärlöök jalgadega, enne kui need tagasi jalatugedele tuuakse.

Surfer (Surfaja): Sooritamiseks seisab sõitja mootorratta istmel surfimisasendis, hoides aga lenkstangist siiski kinni.

Tsunami: Sõitja sooritab lenkstangil kätelseisu, hoides ratast horisontaalsena ja tasakaalus.