Mosse on Soomeski suhteliselt vähe sõitnud, kuid sealsetele reeglitele vastavate rehvidega on tema parimaks veerandmiili ajaks saadud 10.5 sekundit ja lõppkiiruseks 225 km/h. Võrdluseks võiks tuua maailma ühe võimsama sportauto Dodge Viperi veerandmiili aja, mis tehase andmetel on 12.8 sekundit. Kuna siinsed tehnilised tingimused on rehvide osas vabad, siis loodavad soomlased hea ilma korral püstitada Tartus oma auto uue rekordi.

Laupäeval 14. septembril toimub Raadi Lennuväljal Motul NightRace kiirendusvõistlus, kus lisaks Eesti ja Läti paremikule astuvad üles ka külalisvõistlejad Soomest.

Motul NightRace lõpetab Raadi Lennuväljal toimunud ürituste seeria ning paika pannakse Eesti kiirendajate tänavune paremik. Paljudes masinaklassides on punktiseis äärmiselt pingeline ja hooaja karikate saatus veel otsustamata. Võistlejate registreerimine algab Tartus Lõunakeskuse parklas kell 13.45 ning seal on võimalik ülikiiret Mosset ka lähemalt vaadata. Ajasõitude start antakse 15.00 ning nende lõppedes on kuni võistluste alguseni rada nende päralt, kes soovivad ennast ja autot professionaalse ajavõtusüsteemiga proovile panna. Võistlusstartide algus on 21.00 ning üritus lõpeb orienteeruvalt 23.30.