Klaar läheb rajale Pabst Racing Teami autoga. Sama võistkonna värvides sõidab ka Pärnust pärit Tõnis Kasemets, kes püsib hetkel sarja üldarvestuses 4. kohal. Road Atlanta rajal peetakse USFF2000-sarja kaks viimast osavõistlust.

Pärast kümmet senipeetud etappi on üldliider inglane Westley Barber, mullune Suurbritannia meister vormel-Ford klassis. Tõnis Kasemets omab reaalseid võimalusi tõusta üldarvestuses kolmandaks.

USFF2000 on USAs tunnustatud profisari, mis on esimeseks hüppelauaks näiteks Champ Car sarja pürgijatele.

Kõik autod on varustatud ühesuguse, Ford Focuselt tuntud 2-liitrise mootori ja neljakäigulise võidusõidukäigukastiga. Rehvidest on kohustuslik kasutada Avoni 13tollised slikke. Erinevalt Euroopa vormelisarjadest antakse veerevstart.

Seekord on USFF2000 soojendussõiduks USA ALMS sportautosarjale, kus sõidetakse samuti hooaja viimane etapp.

Philip Klaar on 19aastane ja võistles tänavu teist hooaega vormel-Baltic sarjas. Parimaks tulemuseks jäi septembris Linnaringil väljavõideldud kolmas koht.

"Ameerikas on eesmärk omandada kogemusi ning tuua Pabst Racing Teamile võimalikult hea koht," tutvustab Philip oma sihte. "Ülesanne pole lihtne, sest võistlusdistants on Eesti ja Balti meistrivõistluste omast peaaegu kolm korda pikem."